Ventiloconvector Daikin

ventiloconvector-daikin-bueno-tech

Fiind in perioada rece a anului si utlizand diverse surse de incalzire, am ajuns la urmatoare concluzie: – folosirea ventiloconvectoarelor in locul caloriferelor/radiatoarelor clasice au mari beneficii ce isi pun amprenta puternic in viata cotidiana, doua dintre acestea sunt:

In primul rand, un mare beneficiu este costul redus in exploatare, acesta fiind un dispozitiv de temperatura scazuta, ceea ce inseamna ca duce direct la un consum mai scazut de gaze, curent, lemne/peleti deoarece temperatura apei va fi setata aproximativ intre 40°C si 55°C.

Al doilea avantaj pe care il are ventiloconvectorul este aspectul acestuia, avand dimensiuni mai reduse fata de un radiator/calorifer clasic, alaturi de un design care se intrepatrunde in oricare dintre camerele casei. In ciuda dimensiunilor, acesta poate asigura o temperatura constanta in incapere avand posibilitatea reglarii exact asa cum doriti cu ajutorul unei telecomenzi (temperatura poate fi setata individual in fiecare camera).

In concluzie, ventiloconvectorul asigura un confort termic superior si constant fata de radiatoarele/caloriferele clasice, avand in acelasi timp un cost redus de utilizare a intregului sistem.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.