Se pot conecta mai multe unitati interioare la o singura unitate exterioara?

De cele mai multe ori este necesara climatizarea mai multor incaperi ale locuintei, iar majoritatea oamenilor apeleaza la solutiile de climatizare single split (raport 1 la 1, o unitate exterioara cu o unitate interioara) necunoscand faptul ca are mult mai multe optiuni atunci cand vine vorba de a alege configurarea sistemului de climatizare de care are acesta are nevoie.

aplicatia-multi-split-daikinAplicatiile multi split Daikin, cuprind o gama larga de unitati exterioare cu capacitati de la 6 KW la 15,6 KW din seria MXS in baza carora se poate configura sistemul de climatizare dorit care sa deserveasca mai multe incapari dintr-o casa, apartament si bloc de locuinte sau birouri. Sistemele multi split accepta de la doua la cinci unitati interioare conectate la o singura unitate exterioara, oferind astfel o configurare deosebit de flexibila si acelasi confort oferit de unitatile single split. Alegerea unui sistem de climatizare multi split reduce impactul aspectului vizual al cladirii pe care acesta este amplasat reducand numarul de unitati exterioare montate pe peretii cladirilor, reduc si numarul de perforari ale peretelui pentru amplasarea consolelor de sustinere, pastrand cat mai intact aspectul cladirii pe care aceasta este amplasat. Pe aceste sisteme multi split se pot monta o varietate de unitati interioare cum ar fi cele de perete, pardoseala, tavan, plafon fals, etc.. Sistemul functioneaza simultan fara restrictii in acelasi mod de incalzire sau racire. Sistemele multi split permit utilizatorului sa conecteze unitatile interioare la intervale diferite de timp in cazul in care constructia nu este finalizata sau din alte motive unitatile interioare nu pot fi montate in acelas timp cu unitatea exterioara. Pentru o configurare usoara a sistemelor multi split din seria MXS puteti accesa configuratorul nostru aici.

Pe langa unitatile exterioare multi split din seria MXS care permit conectarea pana la 5 unitati interioare, Daikin pune la dispozitia clientilor care au nevoie de mai multe unitati interioare inca o solutie care economiseste spatiu fara a compromite eficienta. Pompele de caldura pentru aplicatii rezidentiale si comerciale din seria VRV care permit conectarea pana la 9 unitati interioare la aceasi unitate exterioara care permite o instalare pe etape pentru impartirea costurilor si ofera posibilitarea de limitare a consumului de energie electrica intre 30% si 80%, in perioada de cerere ridicata de electricitate.

Accesati pagina dedicata a sistemelor multi split si bucurati-va de configuratorul nostru accesand adresa: www.buenotech-shop.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.