Purificator de aer Daikin Ururu MCK75JVM-K

purificator-mck75-daikin

Datorita atentiei pe care producatorul de sisteme de climatizare si purificatoare de aer Daikin o are pentru clienti sai, pune la dispozitia acestora purificatorul de aer Daikin Ururu MCK75JVM-K, care le ofera acestora posibilitatea de a se bucura de un aer curat, purificat si umidificat in locuinta.

Purificatorul de aer Ururu MCK75JVM-K, este o unitate mobila de dimensiuni reduse care permite amplasarea ei aproape in orice parte a camerei in care aceasta este utilizata. Purificarea si umidificarea aerului are la baza tehnologia avansata Daikin si un numar considerabil de filtre pentru a asigura o functionare perfecta eliminand in proportie foarte mare toate particulele care pot dauna sanatatii noastre.

Purificatorul de aer Daikin Ururu MCK75JVM-K, este dotat cu sase straturi de filtrare care asigura o purificare si umidificare eficienta a aerului din incapere, inclusiv eliminarea fumului de tigare. Cele sase straturi de filtrare cu care este dotat purificatorul sunt:

1. Prefiltru, este filtrul frontal al aparatului confectionat din catechin (catechinul este un antibacterian natural extras din ceai verde), avand rolul de a capta particulele mari de praf si parul animalelor de companie.

2. Unitatea Streamer Discharge, cu ajutorul acesteia sunt descarcati electroni de mare viteza care permit descompunerea si indepartarea particulelor.

3. Ionizatorul cu plasma, are rolul de a incarca pozitiv praful si polenul inainte ca acestea sa ajunga la urmatorul filtru.

4. Filtru electrostatic de colectare a prafului, are rolul de a absorbi praful si polenul ce au fost ulterior incarcate pozitiv de ionizatorul cu plasma.

5. Filtru fotocatalitic din apatit de titan, are rolul de purificare a aerului mentinand sub control mirosurile si virusii.

6. Filtru catalizator de dezodorizare, are rolul de a descompune formaldehida si mirosurile.

Umidificarea aerul din incapere se realizeaza cu ajutorul rotii de apa care ridica apa din tava receptorului, aerul este trecut printr-un filtru de filtrare al apei, urmand ca aerul umed si purificat sa fie refulat in incapere.

“Utilizand un purificator de aer Daikin Ururu beneficiati de functia sa de umidificare controlata a aerului din spatiile interioare. Detinerea acestui control echivaleaza cu mentinerea in parametri a calitatii aerului respirabil si evitarea aparitiei neplacerilor respiratorii. Daikin a dezvoltat si brevetat acest procedeu a carei denumire, Ururu, simbolizeaza in limba japoneza chiar termenul de umidificare, aratand ca aparatul este capabil sa utilizeze apa stocata in propriul rezervor in scopul transformarii acesteia in vapori. Este nevoie doar sa alimentati cu apa rezervorul aparatului, restul procedurii fiind controlata chiar de acesta prin ridicarea lichidului cu ajutorul unei roti speciale, direct catre filtru.” Sursa:  www.buenoteh-shop.ro

In concluzie, purificatorul de aer Daikin Ururu MCK75JVM-K, este echipat cu tot ceea ce este necesar pentru a oferi utilizatorilor un aer curat, purificat si umidificat, fiind una dintre cele mai bune solutii de purificare si umidificare a aerului din incaperi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.