Purificator de aer Daikin Fotocatalitic MC70LVM

purificator-mc70lvm-daikin

Avand o deosebita grija si oferind maxima atentie clientilor sai, Daikin pune la dispozitia acestora purificatorul de aer Fotocatalitc MC70LVM, pentru a le oferi acestora posibilitatea de a se bucura de un aer curat si purificat in locuinta.

Purificatorul de aer Fotocatalitc MC70LVM este o unitate mobila de dimensiuni reduse care permite amplasarea ei aproape in orice parte a camerei in care aceasta este utilizata. Purificarea aerului are la baza tehnologia avansata Daikin si un numar considerabil de filtre pentru a asigura o functionare perfecta eliminand in proportie foarte mare toate particulele care pot dauna sanatatii noastre.

Purificatorul de aer Daikin Fotocatalitc MC70LVM, este dotat cu sase straturi de filtrare care asigura o purificare eficienta a aerului din incapere, inclusiv eliminarea fumului de tigare. Cele sase straturi de filtrare cu care este dotat purificatorul sunt:

1. Unitatea Streamer Discharge, cu ajutorul acesteia sunt descarcati electroni de mare viteza care permit descompunerea si indepartarea particulelor.

2. Prefiltru, este filtrul frontal al aparatului confectionat din catechin (catechinul este un antibacterian natural extras din ceai verde), avand rolul de a capta particulele mari de praf si parul animalelor de companie.

3. Ionizatorul cu plasma, are rolul de a incarca pozitiv praful si polenul inainte ca acestea sa ajunga la urmatorul filtru.

4. Filtru electrostatic de colectare a prafului, are rolul de a absorbi praful si polenul ce au fost ulterior incarcate pozitiv de ionizatorul cu plasma..

5. Filtru fotocatalitic din apatit de titan, are rolul de purificare a aerului mentinand sub control mirosurile si virusii.

6. Filtru catalizator de dezodorizare, are rolul de a descompune formaldehida si mirosurile.

In concluzie, purificatorul de aer Daikin Fotocatalitc MC70LVM are tot ce este necesar pentru a oferi utilizatorilor un aer curat si purificat, fiind una dintre cele mai bune solutii de purificare a aerului din incaperi.

Intrati pe pagina produsului accesand  www.buenotech-shop.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.