Purificarea aerului in incaperi

purificatoare-aer-daikin

Aerul este necesar vietii si din fericire este o sursa inepuizabila si regenerabila, dar din pacate calitatea acestuia nu este intotdeauna buna datorita poluarii mediului inconjurator, precum si a bacteriilor aflate in aer care ne pot afecta sanatatea, uneori chiar in cele mai cumplite moduri.

Se considera ca aerul din incapere este unul mai curat decat cel exterior, dar studiile au aratat contrariul acestei idei, de aceea achizitionarea si utilizarea purificatoarelor de aer devine din ce in ce mai benefica pentru sanatatea noastra, avand un impact major asupra calitatii si purificarii aerului in incintele unde acestea sunt utilizate.

Daikin a scos pe piata din Romania doua modele pentru purificarea aerului care ajuta la imbunatatirea calitatii acestuia pentru a locui intr-un mediu sanatos si lipsit de poluanti, bacterii, praf, acarieni, alergeni, spori de mucegai etc.. Modelele puse la dispozitie de catre Daikin sunt: purificatorul Fotocatalitic MC70LVM si purificatorul Ururu MCK75JVM-K, ambele fiind concepute pentru satisfacerea diverselor necesitati ale utilizatorului, asigurandu-i o calitate superioara a aerului din incapere, precum si in cazul lui Ururu o umiditate ideala.

Pagina purificatoarelor poate fi vizualizata accesand adresa www.buenotech-shop.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.