Despre Daikin

           DaikinLogo

Daikin, producator japonez al celor mai apreciate solutii de climatizare si purificare a aerului pentru cerinte rezidentiale, comerciale si industriale si-a consolidat pozitia de lider mondial pe piata de profil printr-o activitate ce depaseste deja 90 de ani. In domeniul pompelor de caldura, tehnologia oferita de Daikin a fost continuu imbunatatita timp de 55 de ani, pentru obtinerea unui confort continuu si economic.

Experienta proprie ne-a aratat ca utilizarea echipamentelor de climatizare Daikin aduce satisfactie si confort chiar de la prima utilizare. Pentru mentinerea gradului ridicat de ambientare costurile in privita energiei electrice sunt scazute, iar acest lucru este datorat tehnologiei  inverter cu care sunt echipate toate aparatele Daikin.

Grija producatorului pentru asigurarea unui aer interior curat si purificat isi face remarcata prezenta prin dotarea unitatilor interioare cu filtre lavabile din catechin ce retin praful si care sunt renumite pentru capacitatea lor de a dezvolta un efect antibacterian gratie proprietatilor sale naturale antioxidante. Acestui tip de filtru i se alatura setul de filtre fotocatalitice confectionate din apatit de titan care devin o bariera de netrecut in fata alergenilor, microorganismelor, acarienilor sau sporilor de mucegai.

Avand o grija deosebita fata de mediu, Daikin a conceput si noul agent frigorific R32, totodata extinzand si gama de aparate care functioneaza cu acest agent frigorific. Noul R32 este recunoscut ca fiind cel mai prietenos agent frigorific care dezvolta doar o treime din impactul de incalzire globala dat de produsele traditionale, aducand astfel Daikin in pozitia de singur producator mondial care produce atat sisteme de climatizare cat si agentii frigorifici folositi de acestea.

Toate produsele Daikin se remarca prin calitate conceptuala ce are la baza atentia ce a fost acordata proiectarii, designului, testarii componentelor, la care se adauga sustinerea oferita clientilor prin implicare post-vanzare. Fiecare componenta a unui sistem de climatizare a primit atentia unei testari multiple pentru a fi siguri ca va deveni parte fiabila a aparatului.”