Solutia completa de incalzire, racire si apa calda menajera

pompa-de-caldura-daikin-altherma

Tot povestind despre pompele de caldura, am ajuns in sfarsit  la Daikin Altherma, pompa de caldura care ofera solutia completa pentru incalzire, racire si apa calda menajera. Aceasta are un consum mic de energie fiind in acelasi timp prietenoasa cu mediul inconjurator.

Daikin Altherma castiga tot mai mult teren in fata solutiilor clasice de incalzire datorita consumului mic de energie, adaptabilitate in configurare, variante multiple de montaj, fiabilitate ridicata si emisii reduse de CO2 protejand mediul inconjurator. Fiind un sistem complet, conceput special pentru a oferii incalzire, racire si apa calda menajera, Daikin Altherma devine o optiune demna de luat in calcul atunci cand renovam o casa, construim una sau pur si simplu schimbam sistemul actual.

Atunci cand vine vorba de eficienta, pompa de caldura Altherma, poate fi pana la 5 ori mai eficienta fata de sistemele clasice de incalzire (centrala pe gaz, centrala pe lemne, centrala pe peleti, centrala electrica etc.) care au la baza combustibil fosil sau energie electrica, obtinand astfel un COP impresionat de 5.04 (pentru fiecare 1KW electric consumat, produce 5.04KW de caldura). Unitatea exterioara, preia caldura aflata in atmosfera folosind doar o mica cantitate de energie electrica pentru a produce eficient puterea calorica de care avem nevoie, oferind utilizatorului beneficiile unui climat stabil si confortabil. Drept urmare, intretinerea sistemului nu necesita investitii mari, iar costurile de utilizare vor fi scazute datorita tehnologiei inverter care face economisirea de energie sa fie si mai mare.

Atunci cand este in functiune, sistemul nu are emisii de CO2  ceea ce confirma faptul ca protejeaza mediului inconjurator, folosindu-se de surse regenerabile de energie si de curent electric pentru a functiona. Fiind un sistem prietenos cu mediul si familia, Altherma ofera caldura fara a utiliza combustibili precum gazul ori alte substante lichide sau inflamabile, eliminind in acest fel riscul aparitiei pericolelor asociate cu acestea. Drept urmare sistemul nu necesita racordarea la instalatia de gaze, sau montarea unui rezervor special de combustibil, functionand fara a exista riscul de intoxicare, mirosuri grele, poluare accidentala sau explozie.

Cand vine vorba de montajul pompei de caldura, trebuie sa stim ca este un echipament compact si se poate monta aproape oriunde acoperind o suprafata mica. Unitatea externa se monteaza pe peretele exterior sau la baza cladirii, iar unitatea interioara se monteaza la interior similar cu cea a centralelor termice clasice. Adaptibilitatea de montaj oferita de Altherma ofera posibilitatea de conectare la incalzirea prin pardoseala, folosirea radiatoarelor clasice si utilizarea ventilo convectoarelor oferind astfel variante multiple de montaj si utilizare.

In concluzie, acest sistem este ideal pentru orice locuinta fiind conceput pentru a indeplini solicitarile de confort si eficienta in aplicatiile rezidentiale, regasindu-se intr-o gama larga de produse.

Pagina dedicata a produsului poate fi gasita pe www.buenotech-shop.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.