Intretinerea aparatelor de aer conditionat

montaj-daikin-pozaIntretinerea aparatelor de aer conditionat este o necesitate la fel cum este si igienizarea, de aceea in momentul curatarii aparatelor de aer conditionat se face si verificarea acestora pentru a asigura o buna functionare.

Intretinerea sistemelor de climatizare se poate asemana cu analizele periodice pe care le facem atunci cand avem grija de sanatatea noastra si incercam sa prevenim pe cat posibil aparitia posibilelor complicatii ale sanatatii.

Avand grija de aparatele de aer conditionat asiguram functionarea corespuzatoare a acestora si in acelas timp le prelungim  durata de viata. Intretinerea consta in verificarea freonului din aparat (freonul este sangele aparatului) care circula prin compresor (inima aparatului). Pe langa presiunea freonului, atunci cand se face intretinerea aparatelor de aer conditionat se verifica  parametri de functionare ale acestuia, paletele ventilaroului unitatii exterioare cat si consumul de curent sa fie in limitele  normale, acoperind astfel majoritatea defectelor ce pot aparea la sistemul de climatizare.

Programari la numarul de telefon: 0755 054 410

Pentru mai multe informatii accesati pagina: www.buenotech-shop.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.