Igienizarea aparatelor de aer conditionat

curatare-aparat-aer-conditionat
Ei bine, cu totii stim ce se intampla atunci cand o suprafata se lasa necuratata o perioada indelungata de timp. Incercati sa va imaginati suprafata unei mese care nu a mai fost curatata o perioada indelungata de timp (5-6 luni), unde praful si bacteriile si-au facut propriul habitat. Intr-adevar nu este o imagine deloc placuta si nu veti folosi acea masa pana nu veti inlatura murdaria acumulata de-a lungul timpului, utilizand din abundenta produse de curatat si dezinfectat pentru a va asigura ca murdaria a disparut si masa a redevenit  utilizabila.

Revenind la aparatele de aer conditionat, acestea pot deveni casa unor multitudini de bacterii, virusi, acarieni sau alergeni; de aceea este recomandat ca cel putin o data pe an sa se faca o igienizare profesionala a aparatului de aer conditionat pentru a diminua posibilitatea dezvoltarii bacteriilor care beneficiaza de umezeala necesara pentru a se dezvolta si inmulti in interiorul aparatului de aer conditionat, care atunci cand este utilizat poate trimite in incapere o multime de potentiali daunatori pentru sanatatea noastra.

Acumularea prafului si bacteriilor in unitatea interioara se face in schimbatorul de caldura, tava de condens, furtunul de drenaj, ventilator si pe filtrele pe care acesta le are in dotare. Praful care se aduna pe filtrele aparatelor de aer conditionat scade eficienta aparatului, facandu-l pe acesta sa “munceasca” mai mult, folosind astfel mai multa energie electrica. Nici unitatea exterioara nu este de neglijat in momentul igienizarii, in schimbatorul de caldura al acesteia se poate acumula praf, puf de plopi sau alte elemente care astupa gurile de absortie a aerului si poate duce la posibilitatea de defectare a acesteia.

Recomandam curatarea aparatului inaintea fiecarui sezon (iarna si vara) de utilizare indiferent daca aparatul de aer conditionat a fost utilizat sau nu, deoarece acesta a oferit posibilitatea bacteriilor sa se dezvolte in voie. Cu ajutorul igienizarilor va ingrijiti de sanatatea dumneavoastra evitand astfel posibilele complicatii ale cailor respiratorii care pot aparea in timp, precum si functionarea in parametri normali a echipamentului.

Programari la numarul de telefon: 0755 054 410

Pentru mai multe informatii accesati pagina: www.buenotech-shop.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.