Flexibilitatea echipamentelor Daikin

Daikin stie ca fiecare locuinta este diferita si unica, astfel ca pune la dispozitia clientilor sai mai multe tipuri de aparate de aer conditionat, alaturi de posibilitati multiple de montaj pentru a se integra cu succes in orice locatie indiferent de cerintele acesteia pentru asigurarea confortului perfect.

Cele mai utilizate echipamente de climatizare sunt cele de tip split. Acestea se pozitioneaza in partea superioara a peretelui aproape de tavan, lasandu-se o distanta suficienta intre unitate si plafon pentru a se permite circularea aerului in incapere, astfel incat sa nu se compromita eficienta echipamentului, confortul ambiental perfect si bineinteles nici aspectul incaperii.

aer-conditionat-daikin-emura-ftxg-ls-lw-bueno-tech

Urmatoarele echipamente cautate dupa cele de tip split, sunt cele de pardoseala, care se pozitioneaza in partea inferioara a peretelui, precum radiatoarele sau caloriferele clasice. Acestea se pot utiliza atunci cand partea superioara a peretelui nu permite amplasarea unitatii interioare, sau nu se doreste acea pozitionare in incapere.

aer-conditionat-daikin-nexura-fvxg-k-bueno-tech

O alta categorie de echipamente de climatizare sunt cele de tip duct, care se monteaza in plafonul fals al incaperii, lasand la vedere doar grilele de refulare si absortie a aerului, alaturi de telecomanda de perete pentru controlarea temperaturii exact asa cum doriti. In anumite cazuri, aceste aparate de aer conditionat se pot monta pe plafon, lasand la vedere atat echipamentul, tubulatura cat si grilele.

duct-fdxs

Ramanem in zona echipamentelor ce se monteaza pe plafon si vorbim despre casete. Acestea se pot monta atat in plafonul fals, lasand la vedere doar panoul decorativ prin care este refulat aerul, dar se pot monta si “aplicate” pe tavan, in cazul in care nu exista plafon fals.

daikin-ffq-c-bueno-tech

Cel mai flexibil aparat de aer conditionat nu poate face parte decat din gama “Flexi”, acest echipament este atat de ingienios incat poate fi amplasat aproape oriunde si in orice pozitie.

De la pozitionarea aplicata pe plafon acolo unde nu se poate utiliza un echipament de tip split, pozitionarea lui verticala pe perete si nu in ultimul rand, acesta poate avea un montaj inclinat dupa forma peretilor, regasiti adesea in mansarde.

aer-conditionat-daikin-ftxs-b

Alegeti intelept echipamentul de aer conditionat Daikin, tinand cont ca este o investitie pe termen lung, timp in care trebuie sa asigure perfect confortul ambiental, cat si vizual.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.