De ce sa aleg Daikin?

Si eu merit un aparat de aer conditionat Daikin!

La o privire rapida, putem observa faptul ca toate unitatile de la Daikin sunt dotate cu cel putin urmatoarele: ultima tehnologie inverter, programator pe 24 de ore, modul economic si de noapte, pompa de caldura, freon (R410A), toate acestea iti garanteaza un consum mic de energie pe tot parcursul intregului an. Pe langa consumul redus, aparatul iti ofera si un aer curat in incapere si are grija de sanatatea dumneavoastra cu ajutorul filtrelor lavabile din catechin, filtrelor fotocatalitice din apatit de titan si modul confort care redirectioneaza curentii de aer intr-o alta parte fata de o persoana.

Aparatele de la Daikin garanteaza un somn odihnitor atat pentru dumneavoastra cat si pentru vecini, deoarece pe telecomanda puteti gasi atat functia foarte silentioasa a unitatii interioare pana la 19 dB(A), cat si functionarea silentioasa a unitatii exterioare.

Aparatele de aer conditionat Daikin au o medie de viata de pana la 14 ani, desi exista aparate montate de peste 20 de ani care sunt in perfecta stare de functionare datorita mentenantei periodice (verificare si igienizare) de care acestea au beneficiat pe tot parcursul anilor de utilizare.

De asemenea, Daikin pune la dispozitia clientilor sai o gama extinsa de aparate de aer conditionat cu capacitati  de la 5100 BTU pana la 24000 BTU pentru uz rezidential valabile atat in sistem single-split dar si in sistem multi-split pentru a asigura un confort si eficienta maxima  clientilor sai.

Totodata sunt valabile si gamele optimizate pentru incalzire care au eficienta maxima pana la -25℃, dar si gamele cu agent frigorific ecologic R32, cu un impact minim asupra mediului inconjurator, avand o emisie minima de gaze cu efect de sera.

Comercializarea aparatelor de aer conditionat Daikin este facuta doar prin intermediul dealerilor atent selectionati si instruiti de personalul calificat al companiei si asigura instruirea periodica si continua a acestora pentru a asigura clientului cel mai bun suport posibil pre si post-vanzare. Pregatirea profesionala a echipelor de tehnicieni si aprovizionarea cu componente originale reprezinta certitudinea ca veti beneficia de montaje, consultanta, service, piese de schimb si sustinere logistica de cea mai buna calitate, alaturi de beneficii consistente.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.