Contact

Oricand aveti nevoie de consiliere sau interventia echipei Bueno Tech va stam la dispozitie cu mai multe variante prin care ne puteti contacta, urmand ca dumneavoastra sa o alegeti pe aceea pe care o considerati convenabila.

Majoritatea clientilor nostri aleg varianta de contactare telefonica care de altfel este si cea mai directa. Cu toate acestea daca se va intampla ca toate numerele de contact sa fie ocupate intr-un anumit moment va rugam sa aveti amabilitatea sa ne trimiteti prin e-mail numarul dumneavoastra pentru a va apela noi. Imediat ce un consultant este disponibil veti fi sunat si vom discuta despre solicitarile pe care le aveti.

In relatia pe care Bueno Tech o are cu clientii sai va asiguram ca punem accent pe comunicare si avem toata disponibilitatea de a va acorda asistenta si a gasi cele mai utile, rapide si convenabile solutii pentru cererile pe care le aveti.

In continuare aveti prezentate toate caile de comunicare pe care le puteti accesa pentru consultanta, detalii despre produse, programari, interventii service, abonare pentru noutati sau solicitarea unei vizite in showroom.

Va asteptam!

CONTACTEAZA-NE

RAZVAN
SPECIALIST DAIKIN
                                   

MOBIL   0755 054 410
FIX     0318 109 502
razvan.lungu@buenotech.ro

                                   

SPECIALIST – REZIDENTIAL | SKY AIR | VRV | PURIFICATOARE | APPLIED SYSTEMS

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.