CONFIGURATOR ONLINE MULTI SPLIT VRV

Aplicatia este foarte usor de utilizat pentru ca succesiunea cerintelor la deschiderea fiecarei sectiuni este intuitiva, aplicatia fiind conceputa in asemenea maniera incat nu va lasa sa faceti vreo eroare. In scurta vreme dupa accesarea configuratorului online VRV aveti deja realizata o configurare pe care va invitam sa ne-o trimiteti pentru a primi avizul unui expert Bueno Tech si pentru a stabili impreuna toate celelalte detalii pana la montajul final.

Incheierea configurarii se realizeaza prin apasarea butonului albastru „Trimite sistemul spre evaluare” dupa ce lasati cateva informatii despre modul in care puteti fi contactat de catre un specialist Bueno Tech. Numele dumneavostra, adresa de e-mail si telefonul de contact, dar si alte observatii pe care doriti sa ni le transmiteti le puteti completa rapid.

Din acest moment in cel mai scurt timp posibil veti fi contactat si veti primi toate detaliile despre cum aparatura de climatizare Daikin va deveni parte din confortul vietii dumneavoastra.

Vezi configuratorul.

 

Instructiuni folosire aplicatie:
Vezi clip video.

 

Descarca din Google Play Store: link.

 

Descarca din App Store: link.