Ce este programatorul zilnic si saptamanal al aparatelor Daikin?

Cu totii stim cat de importanta este organizarea timpului in functie de necesitatile pe care le avem in viata de zi cu zi si cat este de bine sa avem temperatura dorita in locuinta atunci cand ne intoarcem acasa. Cunoscand acest lucru, Daikin a inclus in functiile apratelor sale de aer conditionat programatorul pentru 24h si/ sau programatorul saptamanal pentru a ne ajuta in organizarea mediului climatic dorit.

programator-24-ore-daikinProgramatorul pentru 24h permite utilizatorului sa seteze orele la care aparatul sa intre in functiune dar si orele la care acesta sa se opreasca din functionare ajutand utilizatorul sa economiseasca timp si energie electrica, dar in acelas timp sa beneficieze de confortul dorit pe intrega zi.

programator-saptamanal-daikinProgramatorul saptamanal ofera posibilitatea setarii aparatului de aer conditionat pentru intreaga saptamana astfel incat pornirea si oprirea manuala a aparatului nu trebuie sa va mai preocupe. Aceasta setare permite programarea flexibila pana la 4 operatiuni pentru fiecare zi a saptamanii devenind astfel un aliat al utilizatorului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.