Ce este modul confort?

modul-confort-daikinModul Confort reprezinta solutia de utilizare pe care Daikin a inclus-o ca dotare pentru aparetele de aer conditionat, aceasta venind ca raspuns la cerintele clientilor in ceea ce priveste folosirea sistemelor de climatizare pentru o ambientare discreta si eficienta, insa usor de accesat direct de pe telecomanda aparatului.

Modul Confort actioneaza in asa fel incat fluxul de aer cedat de unitatea interiora nu va deranja persoanele care folosesc incaparea, mentinandu-se in schimb efectul unui ambientari consistente si economice.

La utilizarea aparatului pentru racire, Modul Confort trimite aerul rece produs de unitate catre plafonul camerei, dislocand astfel acumularea aerului cu temperatura ridicata despre care se stie ca este mai usor si tinde sa se adune in zona superioara a unei incinte. Efectul resimtit este direct si rapid distribuit si se refera la echilibrarea eficienta a temperaturii spatiului climatizat.

Cand aparatul este folosit pe functia de incalzire, modul confort directioneaza fluxul de aer in partea de jos a camerei eliminand astfel senzatia de rece la nivelul picioarelor, omogenizand eficient temperatura in incapere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.