Ce este agentul frigorific R32?

AGENT-FRIGORIFIC-R32

Este cunoscut faptul ca Daikin a fost si este implicat in protectia mediului inconjurator, fiind in continua dezvoltare si cercetare a elementelor care au un impact cat mai redus asupra mediului inconjurator si diminuarea gazelor cu efect de sera.

Avand grija de mediul inconjurator, Daikin a conceput agentul frigorific ecologic R32 care nu numai ca are cel mai mic impact asupra mediului inconjurator, dar ofera si o eficienta ridicata a aparatelor de aer conditionat care folosesc acest refrigerant.

Daikin fiind singura companie din lume care produce atat unitati de aer conditionat, cat si agentii frigorifici folositi de acestea, a introdus R32, un nou agent frigorific pentru aparatele de aer conditionat care are doar o treime din potentialul de incalzire globala al altor refrigeranti traditionali. In noiembrie 2012 au introdus pe piata primul aparat de aer conditionat din lume care utilizeaza agentul frigorific R32: Ururu Sarara. Incepand cu anul 2015 Daikin a extins gama de aparate care functioneaza cu agentul frigorific prietenos cu mediul.

Agentul frigorific R32 are un GWP de 650 in comparatie cu GWP-ul de 2088 al R410A, adica o reducere de 68%. De asemenea, produsele cu R32 pot atinge niveluri mai ridicate ale eficientei, atat in conditii de sarcina partiala, cat si de sarcina totala, iar R32 este un agent frigorific monocomponent, usor de reciclat.

Sursa: www.buenotech-shop.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.