Aer conditionat Daikin Ururu Sarara FTXZ-N

aer-conditionat-daikin-ururu-sarara-ftxz-n

Cel mai bun dintre cele mai bune, aceasta este definitia aparatului de aer conditionat Daikin Ururu Sarara FTXZ-N.

Daikin Ururu Sarara este cel mai performant echipament din gama rezidentiala folosind 5 metode de tratarea si purificarea a aerului. Este fabricat in Japonia si singurul din gama rezidentiala cu aport de aer proaspat. Clasa energetica de neegalat A+++ pentru toata gama atat pe partea de racire cat si pe partea de incalzire, face ca Ururu Sarara sa fie cel mai complet si cel mai economic aparat de aer conditionat din gama rezidentiala a celor de la Daikin, fiind si primul aparat pe care a fost utilizat pentru prima oara agentul frigorific ecologic R32, astfel aparatul devenid foarte prietenos cu mediul inconjurator.

Cele cinci metode de tratare a aerului sunt: incalzire, racire, umidificare, dezumidificare si purificare a aerului, toate intr-un singur sistem. Dotarile aparatului sunt deosebite, oferind un control absolut asupra umidificarii si dezumidificari (poate scoate umiditatea fara sa raceasca aerul din incapere), purificarea aerului se face prin unitatea streamer discharge si cu ajutorul filtrului fotocatalitic din apatit de titan. Ventilatia aerului din incapere poate fi facuta cu geamurile inchise datorita aportului de aer proaspat si purificat pe care unitatea il introduce in incapere astfel incat ne scapa de zgomotul produs in afara locuintei si de praful care intra pe fereastra.

Caracteristicile specificate mai sus, sunt doar o mica parte din potentialul aparatului de aer conditionat Daikin Ururu Sarara FTXZ-N. De aceea va invitam pe pagina dedicata a produsului pentru a afla mai multe detalii despre bijuteria celor de la Daikin, cum ar fi domeniul de functionare de pana la -20°C, compatibilitatea cu online controller-ul cat si informatii despre unitatea exterioara si accesoriile aferente.

Sistemul de aer conditionat Ururu Sarara este disponibil intr-o gama variata de capacitati, codurile aparatului aferente capacitatilor sunt urmatoarele:

  1. FTXZ25N – 9000 BTU
  2. FTXZ35N – 12000 BTU
  3. FTXZ50N – 18000 BTU

Accesati cu incredere site-ul www.buenotech-shop.ro pentru a ajunge la pagina produsului dorit, si pentru a afla mai multe informatii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.