Aer conditionat Daikin Nexura FVXG-K

aer-conditiona-daikin-nexura-fvxg-k

Aparatul de aer conditionat Daikin Nexura FVXG-K este o unitate de pardoseala cu o specificatie inedita, dotarea acestei unitati cu panou radiant ce functioneaza asemenea unui radiator clasic, face ca aceasta sa fie perfecta atat pe partea de incalzire cat si pe partea de racire.

Sistemul de aer conditionat Nexura are un design modern si atragator ce confera integrarea perfecta in ambiantul decorativ al incaperii integrandu-se perfect sub fereastra, oferind si posibilitatea de montaj semi incastrat a unitatii interioare, inlocuind astfel radiatorul clasic si oferind mai mult spatiu si confort in incapere. Unitatea interioara este foarte silentioasa ajungand pana la 19 dBa, astfel veti simti doar confortul oferit de aceasta.

De asemenea unitatea de aer conditionat Daikin Nexura este compatibila cu modulul online controller (optional), ce ofera controlul absolul oriunde si oricand direct de pe telefonul mobil.

Daikin Nexura este optimizat si pentru partea de incalzire, avand o eficienta maxima pana la -25°C, astfel va puteti bucura de confortul climatic dorit pe toata perioada anului fara a va face griji de temperaturile exterioare foarte scazute. Detaliile despre unitatile optimizate pentru incalzire pot fi gasite accesand site-ul www.buenotech-shop.ro.

Aparatul de aer conditionat FVXG-K este disponibil intr-o gama variata de capacitati, codurile aparatului aferente capacitatilor sunt urmatoarele:

  1. FVXG25K – 9000 BTU
  2. FVXG35K – 12000 BTU
  3. FTXG50K – 18000 BTU

Accesati cu incredere site-ul www.buenotech-shop.ro pentru a ajunge la pagina produsului dorit, si pentru a afla mai multe informatii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.