Aer conditionat Daikin FVXS-F

aer-conditionat-daikin-fvxs-f

Aparatul de aer conditionat Daikin FVXS-F, este o unitate de pardoseala usoara si compacta ce ofera confortul optim al incalzirii gratie jetului dublu de aer (refuleaza aer cald atat pe partea de sus cat si pe partea de jos, la nivelul picioarelor, eliminand astfel senzatia de picioare reci pe timpul iernii).

Datorita dimensiunilor reduse ale unitatii, aparatul de aer conditionat se preteaza perfect in incapere, inlocuind cu brio vechiul radiator clasic, acest aparat putand fi montat direct pe perete sau semi incastrat sub fereastra.

Unitatea de pardoseala FVXS-F ofera confortul unei climatizari bine facute atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna, iar sunetul produs de unitatea interioara poate ajunge pana la 23 dBa, fiind aproape imperceptibil oferind astfel un somn odihnitor si confortabil.

Daikin FVXS-F este optimizat si pentru partea de incalzire, avand o eficienta maxima pana la -25°C, astfel va puteti bucura de confortul climatic dorit pe toata perioada anului fara a va face griji de temperaturile exterioare foarte scazute. Detaliile despre unitatile optimizate pentru incalzire pot fi gasite accesand site-ul www.buenotech-shop.ro.

Unitatea exterioara ce funtioneaza pana la -25°C nu mai face parte din oferta Daikin incapand cu luna aprilie 2016.

De asemenea unitatea de aer conditionat este compatibila cu modulul online controller (optional), ce ofera controlul absolul oriunde si oricand direct de pe telefonul mobil.

Aparatul de aer conditionat Daikin FVXS-F este disponibil intr-o gama variata de capacitati, codurile aparatului aferente capacitatilor sunt urmatoarele:

  1. FVXS25F – 9000 BTU
  2. FVXS35F – 12000 BTU
  3. FTXS50F – 18000 BTU

Accesati cu incredere site-ul www.buenotech-shop.ro pentru a ajunge la pagina produsului dorit, si pentru a afla mai multe informatii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.