Aer conditionat Daikin FTXLS

aer-conditionat-daikin-ftxls

Gama profesionala  optimizata pentru incalzire Daikin FTXLS este imbinarea ideala dintre un design care se adapteaza usor in orice decor avand si performante pe masura. Acest aparate are o gama larga de functionare cuprinsa intre -25 °C si +46 °C, devenind astfel un canditat puternic atunci cand vine vorba despre confortul climatic ambiental al locuintei in care acesta este amplasat.

Dotarile aparatului de aer conditionat Daikin FTXLS sunt concepute special pentru a indeplini confortul de care avem nevoie chiar si in conditii climatice extreme, oferind continuu temperatura ideala pentru locuinta, astfel utilizatorul se poate bucura linistit de ambientul perfect. Sistemul FTXLS este compatibil cu modulul online controller (inclus), oferind maximul de control asupra lui chiar si atunci cand nu suntem acasa.

Sistemul de aer conditionat FTXLS este disponibil intr-o gama variata de capacitati, codurile aparatului aferente capacitatilor fiind urmatoarele:

CE.FTXLS25K.WIFI – 9000 BTU

CE.FTXLS35K.WIFI – 12000 BTU

Accesati cu incredere site-ul www.buenotech-shop.ro pentru a ajunge la pagina produsului dorit, si pentru a afla mai multe informatii despre acesta.

Acest produs nu mai face parte din oferta rezidentiala Daikin, incepand din aprilie 2016.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.