Aer conditionat Daikin FLXS-B

aer-conditionat-daikin-ftxs-b

Aparatul de aer conditionat Daikin FLXS-B este o unitate flexibila ce permite pozitionarea acesteia atat pe plafon cat si in partea inferioara a peretelui. Datorita designului ingenios care nu necesita alocarea unui spatiu anume intre tavan si unitatea interioara, permite amplasarea acestei unitati „lipita” de tavan, mai ales in spatiile mansardate care necesita acest lucru.

Domeniul marit de functionarea al unitatii o face ideala pentru amplasarea in camerele de tip server racind eficient chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge la -15°C. Aceasta unitate este compatibila si cu modului Online controller permitand utilizatorului sa inlocuiasca telecomanda clasica cu telefonul mobil, oferind posibilitatea de control de la distanta a acesteia.

Aparatul de aer conditionat Daikin FLXS-B este disponibil intr-o gama variata de capacitati, codurile aparatului aferente capacitatilor sunt urmatoarele:

  1.  FLXS25B – 9000 BTU
  2.  FLXS35B9 – 12000 BTU
  3.  FLXS50B – 18000 BTU
  4.  FLXS60B – 20500 BTU

Accesati cu incredere site-ul www.buenotech-shop.ro pentru a ajunge la pagina produsului dorit, si pentru a afla mai multe informatii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.