Aer conditionat Daikin Emura FTXG-LS / LW

aer-conditionat-daikin-emura-ftxg-ls-lw

Daikin face un salt urias in design si aduce pe piata castigatorul premiului Reddot Award 2014 si Design Award 2015 aparatul de aer conditionat Daikin Emura FTXG-LS / LW, astfel reusind sa imbine calitatea incontestabila cu un design de neegalat.

Aparatul de aer conditionat Daikin Emura FTXG-LS / LW este disponibil in doua variante, alb pur (LW) si gri antracit (LS) oferind astfel multiple posibilitati de asortare cu designul interior, unitatea este una foarte silentioasa ajungand pana la 19 dBa oferind un confort deosebit dar si o eficienta superioara avand clasa energetica pana la A+++, toate acestea combinate cu un aspect deosebit si modern.

Emura fiind un aparat cu un design deosebit si primind o deosebita atentie asupra detaliilor, Daikin a dotat acesta unitate cu un lacas special pentru online controller (inclus), devenind prima unitate de timp split din gama rezidentiala WIFI READY.

Daikin Emura este optimizat si pentru partea de incalzire, avand o eficienta maxima pana la -25°C, astfel va puteti bucura de confortul climatic dorit pe toata perioada anului fara a va face griji de temperaturile exterioare foarte scazute. Detaliile despre unitatile optimizate pentru incalzire pot fi gasite accesand site-ul www.buenotech-shop.ro.

Unitatea exterioara ce funtioneaza pana la -25°C nu mai face parte din oferta Daikin incapand cu luna aprilie 2016.

Sistemul de aer conditionat Emura este disponibil intr-o gama variata de capacitati, codurile aparatului aferente capacitatilor sunt urmatoarele:

  1. FTXG20LS/LW – 7000 BTU
  2. FTXG25LS/LW – 9000 BTU
  3. FTXG35LS/LW – 12000 BTU
  4. FTXG50LS/LW – 18000 BTU

Accesati cu incredere site-ul www.buenotech-shop.ro pentru a ajunge la pagina produsului dorit, si pentru a afla mai multe informatii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.